Juhi coaching ja mentorlus


Väga suur hulk juhte, olenemata ettevõtte tegevusvaldkonnast, seisab varem või hiljem oma karjääri vältel silmitsi üsna kindlat tüüpi nii isiklike kui ka meeskonna juhtimisega seotud väljakutsetega. Ühelt healt juhilt oodatakse palju, vahel isegi ebainimlikult palju ja sageli ei ole tal endal seejuures kellelegi toetuda. Tihtipeale on juht ise endale veel kõige karmim ootuste ja piirangute seadja. See liigagi levinud stsenaarium saab lõppeda kolmel moel – juht lööb käega ja lahkub, juht põleb läbi ja lahkub või siis otsib teadlikult välist abi, näiteks juhi coachingu näol ning saavutab seeläbi jõu, enesekindluse ja oskused nii ennast kui ka oma meeskonda parimal moel toetada. Kuidas on sinuga – on sul olemas vajalik tugi, et saaksid olla parim võimalik juht?

“Iga eduka inimese selja taga peitub üks elementaarne tõde – kusagil, mingil moel ning hetkel on keegi hoolinud tema kasvamisest ja arengust”.
Oprah Winfrey

Millised väljakutsed on sullegi tuttavad?

  • Meeskonnadünaamika: kuidas soodustada koostööd, luua selgust ja usaldust, toetada emotsioonide juhtimist, lahendada ja vahendada konflikte, vältida grupeerumist ning luua tugev meeskonnakultuur, et ühiselt eesmärke mitte üksnes püstitada, vaid ka saavutada? 
  • Eestvedamine: kuidas parandada ja tõhustada suhtlemist, langetada ja kommunikeerida keerukaid otsuseid, töötada välja õiged strateegiad ja juurutada taktikad, et meeskond oleks parimal moel toetatud ja juhitud? 
  • Muutused: kuidas pidada sammu pidevalt kasvava ärimaailma tempoga ja aidata oma meeskonnal muutustega kohaneda, paindlikuks jääda ning enesekindlust kasvatada? 
  • Innovatsioon ja areng: kuidas soodustada innovatsiooni, loomingulisust ja initsiatiivi, et tagada nii meeskonna kui ettevõtte pidev kasv ja konkurentsis püsimine? 
  • Isiklik areng, prioriteetid ja piiratud aeg: kuidas ületada endale seatud liiga kõrged ootused ja eesmärgid ning “ma pole piisav” mõttemuster, mis järjekorda prioriteete seada ning mil moel tõhusalt aega juhtida ja tervislik tasakaal töö- ja eraelu vahel leida? 

Kuidas see käib?

Meie esimene sobivuskohtumine 45-60 min toimub tasuta. Selle käigus palume sul kirjeldada hetkeolukorda, pakun saadud info põhjal välja mõned edasised sammud, teemad ja meetodid ning sõnastame ühiselt võimaliku koostöö eesmärgid.

Järgneva poole aasta jooksul kohtume personaalselt 6 korda sagedusega 1x kuus. Seejuures sõnastame iga kohtumise lõpus järgmise kuu tegevused ja sammud, mis sind peamise eesmärgi suunas võiksid viia. Lisaks oleme sulle iganädalaselt toeks ka telefoni või veebi vahendusel.
Pane tähele – coaching on protsess, mis kohandub sinu tegelike vajaduste järgi. See tähendab, et meie esmasel kohtumisel sõnastatud eesmärgid võivad muutuda.

Igal juhul saad sa selge sihi, tõhusad tööriistad, millega end edaspidi ise toetada ning oluliselt suurema enesekindluse.

Sinu investeering endasse 1199€* (sh km)
* soodushind, mis kehtib augusti lõpuni.

Tulemused

Ülal loetletud väljakutsete adresseerimine coachingu ja mentorluse kaudu aitab sul omandada vajalikud teadmised, arendada oskuseid ja rakendada meetmeid, mis suurendavad sinu isiklikku võimekust ning kokkuvõttes kogu meeskonna jõudlust ja rahulolu.

Kuidas me selles kindlad saame olla? Sest me oleme enam kui 7 aasta jooksul coachinud palju meeskondi ja nende juhte ning selle käigus töötanud välja ridamisi metoodikaid ja tööriistu, mida iga järgmise coachitava jaoks sobivaks kohandada saame.

Soovid teada, kuidas saab Realcoach sulle sinu juhina kasvamise teekonnal toeks olla? Proovi! Sobivuskohtumine on sulle tasuta!