Coaching aitab saavutada eesmärke ja tõstab sinu meeskonna tulemuslikkuse uuele tasemele

Individuaalne coaching, juhi coaching, meeskonna coaching ja Gestalt psühhoteraapia on ääretult laiapõhjalised teemavaldkonnad, millega Realcoach igapäevaselt tegeleb. Coaching nagu ka teraapia on protsess, justkui teekond, mille käigus saad teada palju uut ja kasulikku ning õpid rakendama tõhusaid võtteid, nimetagem neid tööriistadeks, et soovitud sihtideni jõuda. Olgu selleks isiklik areng või konkreetsete ettevõttesiseste väljakutsete tuvastamine ja lahendamine. Kõigil eelpool loetletud valdkondadel on mõistagi omad nüansid, kuid ka väga suur ühisosa  – toetada sind eesmärkide saavutamisel.

Mistahes tüüpi coachingu protsessi käigus saad Realcoachi toel lahendada ridamisi väljakutseid ja tõsta oma meeskonna töö tulemuslikkuse sootuks uutele tasemetele. Osa meie coachitud meeskondi ongi kohe võtnud ette just põhjalikuma ja mõnevõrra pikema meeskonna coachingu tee, teised alustanud põgusa pilguheiduga ja tellinud meeskonna tõhususe kiirkontrolli, konfliktide ennetamise ja lahendamise või emotsioonide juhtimise töötoa. Tutvu kindlasti ka meie klientide seniste edulugudega ja saa kinnitust, et see tõepoolest toimib!

Kõik Realcoachi teenused, praktilised lühikoolitused ja töötoad on custom made, mis tähendab, et saame käsitleda just sinu jaoks tähelepanu väärivaid ja kõige aktuaalsemaid teemasid. Heida pilk meie populaarsematele teenustele ja võta meiega ühendust, kui soovid rohkem teada või vajaksid hoopis teistlaadi lahendust.

realcoach teenused

Kuidas ja kas juhid üldse teavad, mida üks või teine meeskond kõige enam vajab selleks, et koostöö sujuks, iga liikme potentsiaal maksimaalselt realiseeruks ja tulemuslikkus kasvaks ning ettevõtet saadaks edu? Mõned juhid lähtuvad kõhutundest ja kogemusest, mis pole alati tingimata vale, teised aga kasutavad selle info saamiseks rahulolu-uuringuid, mille läbiviimine on tihtipeale tülikas, tulemuste analüüs aeganõudev ja osalejate suhtumine leige (“ah, jälle seesama küsimustik, niikuinii midagi ei muutu”).

Aga mis siis, kui on olemas kõhutundest kindlam ning rahulolu-uuringust tõhusam ja kiirem viis, kuidas saada teada ühe või teise meeskonna pisut lonkavad ja tähelepanu vajavad (düs)funktsioonid ning lisaks veel ka ridamisi tööriistu ja ekspertnõu, kuidas asjad kindlalt ja kiirelt (taas) toimima saada?

Proovi vahelduseks rahulolu-uuringule hoopis meeskonna tulemuslikkuse kiirkontrolli ning saa spetsiaalsed tööriistad ja just teile kohandatud juhtnöörid.

Sul on oma ala tegijaid hõlmav meeskond ja lisaks sellele, et töö saaks tulemuslikult tehtud, läheb sulle korda ka see, et koostöö päriselt toimiks ning liikmed jagaksid ühiselt nii entusiasmi kui vastutust… Jah, aga kuidas seda saavutada? Milline võiks olla edu valem? Üks võimalus on teha läbi meeskonnacoaching!

Meeskonnacoaching ehk Systemic Team Coaching hõlmab küll kindlaid lähenemisi ja võtteid, kuid on parimas mõttes ettearvamatu finišiga protsess. Protsess, mis kujuneb ja kohandub iga tiimi järgi. Üks, mis aga kindel – iga meeskond saab kahtlemata tugevam, ühtsem ja veelgi tulemuslikum!

Soovid konkreetsemalt teada, kas sinu meeskonnal oleks sellest päriselt, silmaga nähtavalt, käega katsutavalt ja mõõdetavalt kasu?

Aga palun! Siin on sulle ainulaadne võimalus – PROOVI JÄRELE! TASUTA! Valime ühe võtmeteema ja me näitame tasuta kohtumise vältel, kui palju sinu tiim ainuüksi ühest kohtumisest võidab!

Väga suur hulk juhte, olenemata ettevõtte tegevusvaldkonnast, seisab varem või hiljem oma karjääri vältel silmitsi üsna kindlat tüüpi nii isiklike kui ka meeskonna juhtimisega seotud väljakutsetega. Ühelt healt juhilt oodatakse palju, vahel isegi ebainimlikult palju ja sageli ei ole tal endal seejuures kellelegi toetuda. Tihtipeale on juht ise endale veel kõige karmim ootuste ja piirangute seadja. See liigagi levinud stsenaarium saab lõppeda kolmel moel – juht lööb käega ja lahkub, juht põleb läbi ja lahkub või siis otsib teadlikult välist abi, näiteks juhi coachingu näol ning saavutab seeläbi jõu, enesekindluse ja oskused nii ennast kui ka oma meeskonda parimal moel toetada. Kuidas on sinuga – on sul olemas vajalik tugi, et saaksid olla parim võimalik juht?

Gestalt on praktiline psühhoteraapia praktika, mis keskendub inimese isiklikule arengule, enesetoetuse, teadlikkuse ja vastutuse kasvatamisele. Võrreldes teiste kaasaegsete psühhoteraapia meetoditega keskendub Gestalt psühhoteraapia rohkem tunnete, emotsioonide ja keha teadlikkusele, rõhutades inimese keha-tunnete-mõtete terviklikkust ja integratsiooni, mis on loovuse ja elujõu allikaks.

Oled sa täheldanud, et mõnikord tuleb sinu tiimil enesekindlusest puudu just siis, kui seda kõige enam tarvis? Näiteks vajab kiiret ja kindlameelset lahendamist mõni ootamatu, võib-olla isegi ebameeldiv olukord kliendiga? Vahel on ka nii, et sina näed oma töötajate tugevusi ja potentsiaali, kuid ometi hoiab miski neid justkui tagasi. Igal juhul on tegemist väljakutsega, mida saab õnneks üsna hõlpsalt ületada.

Uuringud on näidanud, et paljudel meeskondadel kulub iganädalaselt ligikaudu 20% ajast draamadega tegelemisele ehk konfliktide lahendamisele. See tähendab ju kokkuvõttes tervet tööpäeva! Pikemas perspektiivis toob see meeskonnale ja kogu ettevõttele kaasa väga suure kulu, kas pole?

Psühholoog Daniel Kahneman sai Nobeli preemia oma uurimuse eest, milles tõestas, et inimesed ei tee otsuseid ratsionaalsetel kaalutlustel, vaid tuginedes emotsioonidele. Oskus oma emotsioone teadvustada ja juhtida on oluline oskus, mis aitab meil olla paremaks kaaslaseks oma kolleegidele, lähedastele, tulla toime elu väljakutsetega, sh stressiga. Seda oskust nimetatakse emotsionaalseks intelligentsuseks või tundetarkuseks.

Tundetarkus on samas üheks alustalaks organisatsiooni psühholoogilisele kapitalile – mida kindlamalt ja optimistlikumalt iga inimene end organisatsioonis tunneb, seda vähem on tööstressi ja seda terviklikum ning võimekam on meeskond. Pikaajalist konkurentsieelist on raske, kui mitte võimatu saavutada ilma positiivse psühholoogilise kapitalita.

Oleme oma fookuse seadnud peaasjalikult konfliktide lahendamise, emotsioonide juhtimise ning tõhusama aja- ja ressursside planeerimise oskuse arendamisele nii juhtide, meeskondade kui ka tervete organisatsioonide tasandil. Just nende teemadega seotud väljakutseid ja lahendusvõtteid ning tööriistu silmas pidades panime kokku praktilised koolitused ja koostasime Realcoachi 2024. aasta koolituskalendri.

Avasta nõuandeid, nippe ja kasulikke tööriistu, mille abil oma meeskonda paremini toetada ja tulemuslikkust tõsta

Juhi coaching, meeskonna coaching Systemic Team Coaching meetodil, individuaalne coaching ja Gestalt psühhoteraapia on ääretult laiapõhjalised teemavaldkonnad, millega Realcoach tegeleb igapäevaselt. Oleme mitme aasta vältel toetanud hulganisti juhte ja meeskondi ning viinud läbi ridamisi töötube, (veebi)seminare ja ka koolitusi. 

Just sellele kogemusele tuginedes oleme kirja pannud nii hulganisti asjakohaseid nõuandeid, inspireerivaid edulugusid kui ka lihtsaid ent tõhusaid tööriistu, millest võib sullegi kasu olla.

Võta meiega ühendust

Soovid registreeruda tasuta esimesele sobivuskohtumisele või meeskonna coaching’u hinnapakkumist? Saada meile päring. Vastame sulle esimesel võimalusel.

    MIND KÕNETAB

    Personaalne coachingMeeskonna coachingTöötoad meeskondadeleGestalt psühhoteraapia

    VALI KOHTUMISEKS SOBIV PÄEV